AĞRI / HAMUR - Baldere İlkokulu

Baldere İlkokulu

BALDERE KÖYÜ BALDERE KÜME EVLERİ NO: 32A HAMUR / AĞRI
Vizyon
Ögrencilerimizi, çagin gerektirdigi anlayisa ve teknolojik ihtiyaçlara cevap verebilecek donanima sahip, çevresiyle olumlu ve uyumlu iletisim kuran, bilgi ve becerisini hayatina yansitan, görev ve sorumluluk duygusuyla okula niçin geldiginin bilincinde olan bireyleri mutlu ve basarili olacagi bir hayata hazirlamak için varız.
Misyon
Atatürk´ün göstermiş olduğu yolda, bilimsel ve çağdaş eğitim öğretim ile öğrencilerimizin bireysel özelliklerine göre gelişimlerni, bağlamak ve böylece topluma birer birey olarak yetişmeleri için varız. * Ulusal ve evrensel değerleri, birikimleri kavrayan ve onlara katkıda bulunan; değişim ve gelişime açık; Atatürk ilkelerine bağlı; laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen; kendine güvenli; çevresine saygılı; yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek, * Daima sosyal yaşantıyı çeşitlendirip zenginleştirecek yatırımlara önem vermek; tüm kaynaklarını eğitim alanında kullanmak, * Öğrencisinin sahip olduğu yetenekleri ortaya çıkaran, geliştiren; akademik başarısını yükselten, çalışmaları eğitim alanında referans gösterilen, etkin ve öncü bir kurum olmak ilkemizdir.
SOBA
Uydu İnternet (VSAT)
Servis
Baldere Köyü
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Bağlı olduğu Hamur İlçemize 27 km uzaklıkta olan okulumuz Ağrı ilimize 39 km mesafededir.